Over ons

Over Anders Anderz

Anders Anders is ontstaan als reactie op het alledaagse drukke leven dat we allemaal leiden.  We worden maar al te vaak meegesleurd in een routinestroom, zonder dat we ons hiervan bewust zijn.  We worden soms wat geleefd …

Zo krijgen we meer en meer nood aan iets anders, aan pure en eerlijke materialen, aan kwaliteit en zingevende dingen in ons leven!

Al van de eerste kennismaking met deze materie, wist ik dat dit geen bevlieging was.  Ook al was het keer op keer een hele opdracht om tijdig in de les te geraken, ik kwam steeds “voldaan en ontspannen” terug buiten.

De draaischijf die mijn vier kinderen ooit kregen van de Sint, werd van onder het stof gehaald en ik begon volop te draaien.  Overdag zat ik aan mijn bureau, ’s nachts achter mijn schijf in de kelder.  Het werd een ware verslaving met vallen en opstaan.

Intussen zijn we enkele jaren verder en heb ik mijn eigen atelier!

Langs alle kanten hoor je dat “kleien” een soort van “yoga for the mind” is.  Deze stelling kan ik alleen maar bevestigen.  Eens je hiermee bezig bent, valt de tijd gewoon stil; het is enkel en alleen “jij en de klei”.  Ik doe dit zelf “zo” ontzettend graag dat ik het mezelf verplicht ben, deze vreugde en welbevinden te delen met jullie.

Het is een ambacht waar je zo ontzettend veel positieve energie uithaalt!

Je kan hier werkelijk alle kanten mee op!  Het is een boost voor lichaam en geest!

Wat is trouwens mooier dan eenvoudig geluk te kunnen delen met zielsverwanten!!!

Onze website gebruikt cookies voor u de beste ervaring te geven.